Een moment a.u.b.

1. Kies het gewenste materiaal

Klik hier voor meer informatie ...

Graniet

Door de natuurlijke oorsprong van graniet zal men, ook al is het dezelfde steensoort, steeds weer verschillen in de aderring en kleur tegenkomen. ook natuurlijke scheurtjes, putjes en open structuur vinden vaak hun oorsprong bij het ontstaan van de steensoort.

Klik hier voor meer informatie ...

Composiet

Composiet bestaat voor ongeveer 90% uit kwartsiet waaraan kleurpigmenten, granietkorrels en eventueel voor effecten stukjes glas en spiegels worden toegevoegd.
Composiet heeft een natuurlijke uitstraling en is een massief materiaal (niet poreus). Het neemt nagenoeg geen vocht op en in gepolijste versie nagenoeg vlekbestendig.

Ook alle Silestone kleuren leverbaar.

Klik hier voor meer informatie ...

Keramiek

Keramiek is een materiaal dat wordt gevormd door verhitting en druk waarbij minimaal twee elementen, een non-metalisch als wel een metalisch, samen gevoegd zijn. Het heeft een minimale poreusheid waardoor het bestand is tegen ontsmetting producten en reinigingsmiddelen. Het oppervlakte laat geen elementen los waardoor het geschikt is voor voedsel stoffen en staat geen vorming van schimmels en bacteria toe. Het materiaal is zeer hard waardoor het niet gevoelig is voor krassen en het bestand is tegen hitte. Bij Keramiek is een 3 tal keramische onderbouw spoelbak mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. Bij keramiek bladen > 299 cm geldt een transport toeslag van € 178,00 en is niet inbegrepen in de indicatie prijs.

Klik hier voor meer informatie ...

Terrazzo

Terrazzo is een klassiek ambachtelijk geproduceerd product meegenomen door de Italianen die de vorige eeuw naar Nederland emigreerden. Terrazzo werkbladen worden gemaakt van een mengsel bestaand uit gebroken graniet soorten, grof zand, marmermeel, kleurstoffen met beton, verbindingsmiddelen en water. Dit mengsel wordt gestort in een op maat gemaakte bekisting. Na een periode van uitharden wordt het werkblad geslepen en gepolijst.


Uw offerte status

Materiaal
Kleur
Kleurafwerking
Opstelling
Randafwerking
Spoelbak
Spoelbakuitsparing
Aantal kraangaten
Kookplaatuitsparing
Achterkant
afwerking
Prijsindicatie Wordt naderhand gemaild